News

5 mai 2005. O adiţie importantă la secţiunea Interviuri, şi anume două noi subpagini cu referire la persoanele care au avut tangenţe cu sistemul castanedian. În plus, în cadrul aceleiaşi secţiuni, au fost adugate două noi interviuri, plus câteva noi adiţii la Dicţionarul de termeni.

26 aprilie 2005. Din cauza lipsei de spaţiu (pe serverele de la www.home.ro nu sunt alocaţi decât 10 MB), am fost nevoiţi să renunţăm la setul de fotografii din secţiunea Download. Nu este o mare pierdere (se pot găsi relativ uşor pe Internet multe astfel de imagini), mai ales ţinând cont şi de faptul că locul acestora a fost luat de o serie de articole foarte bune, la secţiunea Articole publicate în alte ţări. Oricum, acesta a fost un semnal pentru noi că este cazul se ne căutăm un alt host. Poate aveţi vreo sugestie? Dacă da, vă rugăm nu ezitaţi a ne contacta la castaneda@home.ro.

20 aprilie 2005. Noutăţi în cadrul secţiunii Articole: finalizarea paginii cu Dicţionarul de termeni din sistemul castanedian (deşi în timp vor mai fi adăugate numeroase articole), precum şi adăugarea unui scurt articol referitor la droguri.

08 aprilie 2005. Finalizarea interviului Corvalan - Castaneda, plus o conferinţă susţinută de Castaneda cu privire la fiinţele anorganice.

17 februarie 2005. Noi adiţii la secţiunea “Articole publicate în alte ţări”, şi anume două cuvântări ţinute de Carlos Castaneda în librăria Phoenix din Los Angeles. De asemenea, a fost finalizat interviul cu Florinda Donner-Grau, iar monumentalul interviu Corvalan-Castaneda începe a se apropia de final.

20 ianuarie 2005. Primul update important. După o perioadă de 4 luni, www.castaneda.home.ro are o înfăţişare puţin schimbată, prin noile bannere şi meniuri de navigare. Secţiunea “Cărţi” a fost finalizată, existând de-acum recenzii la toate volumele apărute în limba română sub semnătura lui Castaneda, fiind de asemenea adăugate şi alte câteva titluri ce ar putea prezenta importanţă, fie ea şi secundară. Prima parte dintr-un extrem de interesant interviu cu Florinda Donner-Grau şi-a făcut apariţia la secţiunea “Interviuri”, iar traducerea interviului Corvalan-Castaneda a câştigat şi aceasta câteva zeci de procente.

17 septembrie 2004. Deşi cuprinzând doar 10% din ce este plănuit a conţine în varianta finală, acest website este lansat, fără surle şi trâmbiţe.

10 august 2004. După numeroase amânări, s-a trecut la alcătuirea structurii de bază a acestui website.

iunie 2004. Ia start laborioasa muncă de traducere şi adaptare a diverselor materiale ce urmau a alcătui cuprinsul proiectatului website (date biografice, interviuri, articole etc).

decembrie 2003. Crearea unui website care să facă accesibile şi publicului român mai multe date despre Carlos Castaneda începe să prindă contur.

august 2002. În scurt timp, respectivul subiect număra zeci de postări, cu diverse comentarii. Cei interesaţi pot citi online aceste postări la www.home.ro/forum sau pot face download la arhivă chiar de aici (arhiva cuprinde postările făcute de la începutul deschiderii subiectului până la 6 septembrie 2004).

mai 2002. Pe forumul de la www.home.ro a fost deschis un subiect de discuţie cu tema “Carlos Castaneda”, de către webmaster-ul sitului de faţă, sub pseudonimul Mahdi.

[Home] [Avertisment] [FAQ] [News] [Biografie] [Cărti] [Articole] [Interviuri] [Foto] [Contact] [Download] [Links]