Contact

Contact/Colaborare

Pentru orice fel de sugestii, întrebări, comentarii, observaţii, reclamaţii sau orice alt motiv care nu şi-a găsit răspunsul în FAQ sau Disclaimer, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa castaneda@home.ro. Până când acest website se va dezvolta suficient încât să aibă un Forum sau un Guestbook, aceasta va fi singura modalitate de a fi în contact cu vizitatorii acestor pagini.

În cazul în care consideraţi că aveţi ceva de spus, dacă aţi scris vreun articol care s-ar integra în linia acestor pagini sau dacă sunteţi în posesia vreunor materiale deosebite pe care doriţi să le împărtăşiţi şi altora, nu ezitaţi a ne contacta. Ne păstrăm totuşi rezerva de a publica doar ceea ce considerăm a avea un anumit grad de relevanţă.

Notă asupra confidenţialităţii:

În afara cazului când ni se va cere în mod expres să o facem, nu vom dezvălui nimănui numele dvs., adresa de e-mail sau oriece altă informaţie de factură personală, şi nici nu vom publica astfel de informaţii pe Internet. În plus, nu păstrăm nici o înregistrare a adreselor de e-mail, iar mesajele vechi din Inbox sunt şterse cu regularitate.

Oricum, posibilitatea de a folosi un serviciu de e-mail gratuit, gen Yahoo sau Hotmail, vă asigură o bună cale de a rămâne anonimi, iar folosirea unor programe software de tip “anonimizator”, care fac imposibilă urmărirea unui e-mail, asigură încă o garanţie a anonimatului.

[Home] [Avertisment] [FAQ] [News] [Biografie] [Cărti] [Articole] [Interviuri] [Foto] [Contact] [Download] [Links]